Her har vi samlet nogle relevante links.

Danmarks Biavlerforening

Den landsdækkende paraplyorganisation for danske biavlere. Aktive medlemmer i Østfyns Biavlerforening er samtidig medlemmer af Danmarks Biavlerforening (DBF).

DBF har også links til en lang række andre danske biavlerforeninger og meget andet relevant.

Biavlerforum
Danmarks Biavlerforenings web-baserede diskussionsforum.  Meget aktivt sted.

Dronningavlerforeningen af 1921

Blandt foreningens mest kendte aktiviteter er driften af parringsstationer for Buckfast-, Carnica- og Ligusticalinjer. Foreningens hjemmesider omfatter blandt andet sejlplaner for parringsstationerne.

Biplantekalenderen

En oversigt med mange danske planters værdi som leverandører af pollen og nektar, blomstringstidspunkt og andre oplysninger.

Blandede links

Biavlsvideoer

Odder og Omegns Biavlerforening har stået for produktion af nogle meget fine videoer om biavl. De er oprindeligt tænkt til begynderkurser, men er interessante for alle.

Kontakt os gerne, hvis du kender til andre links, som du finder relevante.

Redigeret 10. oktober 2014