Begynderkursus

Begynderkursus i Biavl 2020.

Kunne du tænke dig at blive biavler og få en ny og spændende hobby med en masse interessante indsigter i fauna og dyreliv?

Du lærer bl.a. om biernes fantastiske sociale liv og hvordan man arbejder med dem. Forbered dig på, at en ny verden åbner sig.

Kurset Biavl for begyndere i Østfyns Biavlerforening starter med et teoretisk forløb ved Allan Ydo, 4 torsdage med opstart den 19.03.2020 kl. 19.00-21.00 i Munkebo Kulturhus, Troels Allé 4, 5330 Munkebo.

Derefter følger vi årets gang fra bierne vågner til de skal ind vintres i efteråret i vores skolebigård, hvor du sammen med erfarne biavlere vil få mulighed for at arbejde med bierne.

Skolebigården er åben hver torsdag fra 18.30-19.30 på adressen Vejlevangen 16, 5300 Kerteminde.

Østfyns Biavlerforening hjælper gerne kommende biavlere med råd og vejledning og det vil være muligt at få tildelt en mentor, så du kommer godt i gang med din biavl.

Læs evt. mere om Østfyns Biavlerforening på Facebook eller på www.oestfynsbiavlerforening.dk

Der er desuden en materialedag i støbeskeen på Honninggården i Holse ved Brenderup, som du vil høre mere om. På denne dag, vil du kunne se og mærke de forskellige redskaber og materialer der bruges i biavl. Der vil være mulighed for at købe udstyr denne dag til en fordelagtig pris for nybegyndere.

Kursusprisen er blot 150 kr. og er incl. kaffe og undervisning foreståes af uddannet instruktør.

Hvis kurset gi’r dig blod på tanden og du vil fortsætte biavlen, forventes medlemskab af Danmarks Biavlerforening som koster 745 kr. for et helt år og ca. 400 kr. for et ½ års abonnement som tegnes fra den 01.07.2020.

Yderligere information og tilmelding foregår ved kasserer Carsten Greve via tlf. 4045 5892 eller mail kasserer@oestfynsbiavlerforening.dk

Vi glæder os til en ny sæson J